Să începem

Află adevarul despre nutriție așa cum nu l-ai auzit niciodată. Programul online THE CUBE reprezintă un compendiu despre nutriţie într-un format ușor de urmărit din confortul casei tale.

STRUCTURA

Programul Online Body Engineering cumulează 36 de prelegeri, rețete și video BONUS care însumează 8 ore. Cubul este împărțit în 4 secțiuni, fiecare față cubului conține câte 9 videoclipuri, câte 1 pentru fiecare pătrățică.

LONG STORY SHORT (1h 20 minute):

Înainte să vizionezi modulele din cub ți-am pregătit un „overview” de o oră şi jumătate pentru a putea începe de azi.


Free Videos

1. CÂT (8 minute)

În acest modul vei învăța de ce nu cantitatea de mâncare contează, ci spectrul de alimente folosit în procesul de slăbire. Vei afla cum să reglezi leptina, hormonul sațietății care te va ajuta în timp să mănânci din ce în ce mai puțin și să „laşi în farfurie” fără efort.

2. CARBOHIDRAȚI (5 minute)

Încă din 2010 am aflat despre importanța restricției carbohidraților. Ani de zile am cântărit mâncarea, am numărat calorii, am mâncat în „excel”, tocmai pentru ca tu să nu fi nevoit să o faci. În doar 5 minute vei invăța cum să ții aportul de carbohidrați sub 30 de grame pe zi, fără să cântărești nimic niciodată!

3. SOMNIC (5 minute)

Câştigătorul premiului Nobel pentru medicină din 2017 vine cu informații surprinzătoare despre somn. Reglarea ritmului circadian și ora la care ne culcăm au un rol crucial în procesul de slăbire. Obiceiul de a ne culca târziu influenţează negativ sistemul hormonal, care, la rândul lui, afectează metabolismul și favorizează îngrășarea rapidă.

4. VITAMINA D3 (4 minute)

Vei învăța despre cea mai comună deficiență la nivel global și cum să o corectezi rapid. Importanța vitaminei D3 pentru slăbire este cel mai probabil cel mai bine păstrat secret din „industrie”. Not anymore! 🙂

5. KETOSIS (13 minute)

Alimentația low carb este, în esenţă, „KETOgenică”. Vei învăța totul despre cetoză, ce este, ce e necesar să urmărești dacă ești în cetoză pentru a slăbi rapid și iți voi demonta cele mai comune mituri din comunintate low carb în doar 13 minute!

6. DE CE SPORTUL NU SLĂBEȘTE (13 minute)

Cea mai mare frustrare a vieții mele. Am făcut sport de mic copil până la 28 ani și am ajuns la dublă hernie de disc, cinci operații la genunchi și 50 kg în plus. Vei ințelege cum funcționează corpul uman și vei înțelege o dată pentru totdeauna de ce sportul nu slăbește (și cum să faci să înveți de la Stan Pățitul).

Mai jos vei descoperi următoarele 30 de module video care cumulează încă 7 ore de informații prețioase.

1. CÂND (13 minute)

Vei afla cheia programului Body Engineering, vei învăța de ce micul dejun este complet contraindicat în procesul de slăbire, totul despre implementarea corectă a protocolului de intermittent fasting, pilon principal al filozofiei Body Engineering, practică premiată cu premiul Nobel pentru medicină din 2016.


2. THE SCIENCE BEHIND THE MAGIC (27 minute)

În acest modul ţi se va răspunde la întrebarea DE CE, vei afla secretele programului Body Engineering, vom intra în detalii tehnice explicate în termeni simpli, vei înţelege concepte precum rezistența la insulină, metabolismul, mecanismele complexe ale îngrășării și îți voi dezvălui soluțiile simple și plăcute, care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele într-un timp scurt.


3. CE (6 minute)

Am petrecut sute de nopți să mă gândesc cum să explic cât mai simplu și mai rapid acest pilon. Ani de zile am încercat mii de variante de scheme pe care le pot expune la tablă, iar azi mă simt pregătit să-ți prezint cel mai important pilon din suita cubului în doar 6 minute! Vei ști exact CE să mănânci începând de azi pentru a slăbi în medie 1 kg pe săptămână!


4. FATS (8 minute)

Cu ajutorul acestui modul vei invăța rapid care sunt sursele de grăsimi sănătoase și cum să jonglezi elegant cu ele când părăseşti tărâmul minunat al „high fat” dacă vrei să continui să slăbeşti.


5. PROTEINE (9 minute)

Cel mai important (dar și cel mai controversat) macronutrient pentru frumusețe, longevitate, îmbunătăţirea densităţii osoase, acumulare de masă musculară și slăbire. Îți vom dezvălui, într-un mod simplu, cum să optimizezi aportul de proteine din alimentele tale preferate, fără să cântărești vreodată alimente!


6. CE BEM + ELECTROLIȚI (4 minute)

Ce bem este în egală măsură important cu ce mâncăm. Dă-ne voie să te surprindem, vei avea în meniu vin sec, coniac, prosseco și whiskey! Partea a doua este dedicată electroliților vitali pentru a evita senzații de sevraj, oboseală sau crampe musculare.


7. CUM TE ÎNGRAȘI (7 minute)

Ca să începi procesul de slăbire este crucial să oprești procesul de îngrășare. Ca să oprești procesul de îngrășare trebuie să înțelegi exact cum te-ai îngrășat. Îți prezint: How to Get FAT 4 Dummies 🙂8. STRES (7 minute)

Mai important decât ce mâncăm este ceea ce ne macină. Nu resimțim impactul stresului cotidian, dar în ani de zile acesta ne erodează sănătatea precum picătura de apă care cade pe o piatră.


9. ÎNDULCITORI ŞI DULCIURI LOW CARB (4 minute)

Îți voi explica totul despre îndulcitori și cum să-i folosești pentru a avea succes în procesul de slăbire. Dulciurile low carb sunt ca o sabie cu două tăișuri, pe de o parte ne oferă plăcere, iar pe de altă parte pot opri complet procesul de slăbire. Vei ințelege cum să înclini balanța în favoarea ta și să te bucuri de dulciurile low carb fără să îți afecteze progresul.


10. 10 MINUTE (13 minute)

Dacă te voi ruga să faci doar 10 minute de efort fizic pe săptămână pentru a menține un progres excelent de la săptămână la săptămână, o vei face? Dă-ne voie să te surprindem cu cel mai simplu program de mișcare recomandat într-un proces de slăbire. Totul este conceput atât de bine, încât să nu transpiri, să nu ai nevoie de echipament specific și să poți face antrenamentul acasă sau chiar la birou.


11. DENSITATE NUTRITIVĂ (25 minute)

Programul Body Engineering este conceput astfel încât să îți alegi singur alimentele pe care vrei să le consumi, să faci lejer restricție calorică care să-ţi favorizeze progresul, dar mai ales să-ți ofere spectrul complet de minerale și vitamine day-in / day-out de care corpul tău are nevoie! Vei afla care sunt cele mai dens nutritiv alimente din Univers și cum să le încorporezi eficient în alimentația ta!


12. SUPLIMENTE (5 minute)

Încă de la început vreau să știi că singurul supliment obligatoriu pentru a avea succes garantat când intri în programul nostru este vitamina D3. Însă țelul nostru suprem este să-ți oferim toată informația de care ai nevoie ca tu să iei cea mai bună decizie. Ne dorim să iți optimizăm alimentația pentru ca tu să iți recâștigi sănătatea cât mai rapid. De exemplu, dacă nu consumi pește se impune să iți recomandăm un supliment de calitate Omega3, îţi recomandăm suplimentele potrivite dacă nu poți să adormi ușor sau ai un nivel scăzut de testosteron.


13. CUM MĂSORI PROGRESUL (3 minute)

Din ianuarie 2019 vei putea face oricând un upgrade cubului pentru a avea acces la grupurile de pe WhatsApp, pe care le pregătim pentru a-ți răspunde 24/7, în timp real, întrebărilor. Între timp, sau dacă alegi să continui programul standard, îți oferim toate uneltele pentru a-ți urmări singur progresul cât mai corect de la săptămână la săptămână.


14. BEFORE YOU START (3 minute)

Cheia succesului tău va fi mediul pe care îl vei construi și oamenii cu care vei interacționa, dar cel mai important lucru este să nu ai dulciuri în casă, deci vom incepe cu marea curățenie din dulapuri și din frigider. Înveți ce păstrezi și ce să donezi colegelor slabe de la birou care pot mânca orice, oricând, oricât, fără să pună pe ele un gram.

” />
15. MINDSET (8 minute)

Trecerea de la „dietă” la stil de viață este pavată cu frustrări, angoase, provocări, sevraj. Dar schimbarea modului de gândire despre alimentație garantează practic succesul programului nostru și menținerea pentru tot restul vieții. LET`S DO THIS!


16. HOW TO SLEEP LIKE A BABY (8 minute)

În acest modul vom aprofunda cunoștințele despre implementarea corectă a orei de somn și îți voi prezenta 16 strategii prin care să dormi ca un bebeluș. Nu uita, somnic reprezintă 60% din metoda Body Enginnering!


17. ANALIZE (6 minute)

Începerea programului vine cu o listă serioasă de analize care trebuiesc făcute, pentru că vrem ca înainte și după primele 100 de zile alături de noi să facem o analiză comparativă, să fii convins că ești pe drumul cel bun. După acest modul, vei înțelege exact de ce ai analize încadrate în chenare și ce ai de făcut!


18. PROVOCĂRI / FAQ (9 minute)

În acest modul vom răspunde celor mai comune întrebări, dar și cum să treci peste provocări care ar putea să apară, începând cu strategii pentru perioada de sevraj după eliminarea dulciurilor, până la sfaturi testate cu succes pentru prevenția absolută a problemelor digestive comune întâmpinate o dată cu schimbarea alimentației.19. STAGNARE (4 minute)

Dacă într-o săptămână ai progres pe haine sau în circumferința din talie, dar nu ai pe cântar, se numește tot progres, corect? Te voi învăța cum să monitorizezi corect progresul și dacă ai cu adevărat un platou cum să identifici și să elimini în cel mai scurt timp cauzele pentru a reveni pe calea cea bună.


20. COLESTEROL, TRIGLICERIDE, FICAT GRAS, ACID URIC (12 minute)

Vom diseca atent “cadrilaterul groazei”, vei învăța care sunt cauzele acestor afecțiuni și tot ce ai de făcut pentru a avea progres rapid. Reţine, pentru a cuantifica progresul ai nevoie de analize. Insist, este extrem de important să vezi după 3 luni că ești pe drumul cel bun, să ai convingerea că alimentația și sfatul nostru de a te culca mai devreme au dat roade.


21. MENȚINERE PENTRU TOT RESTUL VIEȚII (8 minute)

Există zeci de mii de cărți despre nutriție și diete pe Amazon. Căutarea sfântului Graal al slăbirii (menținerea) va continua la nesfârșit. Eu îmi doresc din tot sufletul să accepți provocarea mea de a rezolva CUBUL BODY ENGINEERING și să profiți de toată cunoașterea mea după aproape 20 de ani de încercări neîncetate. Douăzeci de ani de studiu, rezumați în mai mult de 6 ore cu informații prețioase.