THE CUBE

Află adevarul despre nutriție așa cum nu l-ai auzit niciodată. Programul online THE CUBE reprezintă un compendiu despre nutriţie într-un format ușor de urmărit din confortul casei tale.

STRUCTURA

Programul Online Body Engineering cumulează 36 de prelegeri, rețete și video BONUS care însumează 8 ore. Cubul este împărțit în 4 secțiuni, fiecare față cubului conține câte 9 videoclipuri, câte 1 pentru fiecare pătrățică.

ÎȚI OFERIM 6 VIDEO FREE

Pentru că știm că vrei să te delectezi cu informații premium ți-am pregătit o suită de 6 video care pot fi vizualizate în mai puţin de o oră. Grab your last popcorn and enjoy!

1. CÂT (8 minute)

În acest modul vei învăța de ce nu cantitatea de mâncare contează, ci spectrul de alimente folosit în procesul de slăbire. Vei afla cum să reglezi leptina, hormonul sațietății care te va ajuta în timp să mănânci din ce în ce mai puțin și să „laşi în farfurie” fără efort.

2. CARBOHIDRAȚI (5 minute)

Încă din 2010 am aflat despre importanța restricției carbohidraților. Ani de zile am cântărit mâncarea, am numărat calorii, am mâncat în „excel”, tocmai pentru ca tu să nu fi nevoit să o faci. În doar 5 minute vei invăța cum să ții aportul de carbohidrați sub 30 de grame pe zi, fără să cântărești nimic niciodată!

3. SOMNIC (5 minute)

Câştigătorul premiului Nobel pentru medicină din 2017 vine cu informații surprinzătoare despre somn. Reglarea ritmului circadian și ora la care ne culcăm au un rol crucial în procesul de slăbire. Obiceiul de a ne culca târziu influenţează negativ sistemul hormonal, care, la rândul lui, afectează metabolismul și favorizează îngrășarea rapidă.

4. VITAMINA D3 (4 minute)

Vei învăța despre cea mai comună deficiență la nivel global și cum să o corectezi rapid. Importanța vitaminei D3 pentru slăbire este cel mai probabil cel mai bine păstrat secret din „industrie”. Not anymore! 🙂

5. KETOSIS (13 minute)

Alimentația low carb este, în esenţă, „KETOgenică”. Vei învăța totul despre cetoză, ce este, ce e necesar să urmărești dacă ești în cetoză pentru a slăbi rapid și iți voi demonta cele mai comune mituri din comunintate low carb în doar 13 minute!

6. DE CE SPORTUL NU SLĂBEȘTE (13 minute)

Cea mai mare frustrare a vieții mele. Am făcut sport de mic copil până la 28 ani și am ajuns la dublă hernie de disc, cinci operații la genunchi și 50 kg în plus. Vei ințelege cum funcționează corpul uman și vei înțelege o dată pentru totdeauna de ce sportul nu slăbește (și cum să faci să înveți de la Stan Pățitul).

Programul nostru vine cu încă 30 de module video care însumează 7 ore. În plus, vei fi invitat pe grupul SECRET de Facebook unde Valentin Bunea îți va răspunde personal întrebărilor. 

1,400,- lei   -acum  987,- lei 

Prinde oferta noastră -30% valabilă până la sfârșitul lunii aprilie!

 

1. CÂND (13 minute)

Vei afla cheia programului Body Engineering, vei învăța de ce micul dejun este complet contraindicat în procesul de slăbire, totul despre implementarea corectă a protocolului de intermittent fasting, pilon principal al filozofiei Body Engineering, practică premiată cu premiul Nobel pentru medicină din 2016.

2. THE SCIENCE BEHIND THE MAGIC (27 minute)

În acest modul ţi se va răspunde la întrebarea DE CE, vei afla secretele programului Body Engineering, vom intra în detalii tehnice explicate în termeni simpli, vei înţelege concepte precum rezistența la insulină, metabolismul, mecanismele complexe ale îngrășării și îți voi dezvălui soluțiile simple și plăcute, care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele într-un timp scurt.

3. CE (6 minute)

Am petrecut sute de nopți să mă gândesc cum să explic cât mai simplu și mai rapid acest pilon. Ani de zile am încercat mii de variante de scheme pe care le pot expune la tablă, iar azi mă simt pregătit să-ți prezint cel mai important pilon din suita cubului în doar 6 minute! Vei ști exact CE să mănânci începând de azi pentru a slăbi în medie 1 kg pe săptămână!

4. FATS (8 minute)

Cu ajutorul acestui modul vei invăța rapid care sunt sursele de grăsimi sănătoase și cum să jonglezi elegant cu ele când părăseşti tărâmul minunat al „high fat” dacă vrei să continui să slăbeşti.

5. PROTEINE (9 minute)

Cel mai important (dar și cel mai controversat) macronutrient pentru frumusețe, longevitate, îmbunătăţirea densităţii osoase, acumulare de masă musculară și slăbire. Îți vom dezvălui, într-un mod simplu, cum să optimizezi aportul de proteine din alimentele tale preferate, fără să cântărești vreodată alimente!

6. CE BEM + ELECTROLIȚI (4 minute)

Ce bem este în egală măsură important cu ce mâncăm. Dă-ne voie să te surprindem, vei avea în meniu vin sec, coniac, prosseco și whiskey! Partea a doua este dedicată electroliților vitali pentru a evita senzații de sevraj, oboseală sau crampe musculare.

7. CUM TE ÎNGRAȘI (7 minute)

Ca să începi procesul de slăbire este crucial să oprești procesul de îngrășare. Ca să oprești procesul de îngrășare trebuie să înțelegi exact cum te-ai îngrășat. Îți prezint: How to Get FAT 4 Dummies

8. STRES (7 minute)

Mai important decât ce mâncăm este ceea ce ne macină. Nu resimțim impactul stresului cotidian, dar în ani de zile acesta ne erodează sănătatea precum picătura de apă care cade pe o piatră.

9. ÎNDULCITORI ŞI DULCIURI LOW CARB (4 minute)

Îți voi explica totul despre îndulcitori și cum să-i folosești pentru a avea succes în procesul de slăbire. Dulciurile low carb sunt ca o sabie cu două tăișuri, pe de o parte ne oferă plăcere, iar pe de altă parte pot opri complet procesul de slăbire. Vei ințelege cum să înclini balanța în favoarea ta și să te bucuri de dulciurile low carb fără să îți afecteze progresul.

10. 10 MINUTE (13 minute)

Dacă te voi ruga să faci doar 10 minute de efort fizic pe săptămână pentru a menține un progres excelent de la săptămână la săptămână, o vei face? Dă-ne voie să te surprindem cu cel mai simplu program de mișcare recomandat într-un proces de slăbire. Totul este conceput atât de bine, încât să nu transpiri, să nu ai nevoie de echipament specific și să poți face antrenamentul acasă sau chiar la birou.

11. DENSITATE NUTRITIVĂ (25 minute)

Programul Body Engineering este conceput astfel încât să îți alegi singur alimentele pe care vrei să le consumi, să faci lejer restricție calorică care să-ţi favorizeze progresul, dar mai ales să-ți ofere spectrul complet de minerale și vitamine day-in / day-out de care corpul tău are nevoie! Vei afla care sunt cele mai dens nutritiv alimente din Univers și cum să le încorporezi eficient în alimentația ta!

12. SUPLIMENTE (5 minute)

Încă de la început vreau să știi că singurul supliment obligatoriu pentru a avea succes garantat când intri în programul nostru este vitamina D3. Însă țelul nostru suprem este să-ți oferim toată informația de care ai nevoie ca tu să iei cea mai bună decizie. Ne dorim să iți optimizăm alimentația pentru ca tu să iți recâștigi sănătatea cât mai rapid. De exemplu, dacă nu consumi pește se impune să iți recomandăm un supliment de calitate Omega3, îţi recomandăm suplimentele potrivite dacă nu poți să adormi ușor sau ai un nivel scăzut de testosteron.

13. CUM MĂSORI PROGRESUL (3 minute)

Din ianuarie 2019 vei putea face oricând un upgrade cubului pentru a avea acces la grupurile de pe WhatsApp, pe care le pregătim pentru a-ți răspunde 24/7, în timp real, întrebărilor. Între timp, sau dacă alegi să continui programul standard, îți oferim toate uneltele pentru a-ți urmări singur progresul cât mai corect de la săptămână la săptămână.

14. BEFORE YOU START (3 minute)

Cheia succesului tău va fi mediul pe care îl vei construi și oamenii cu care vei interacționa, dar cel mai important lucru este să nu ai dulciuri în casă, deci vom incepe cu marea curățenie din dulapuri și din frigider. Înveți ce păstrezi și ce să donezi colegelor slabe de la birou care pot mânca orice, oricând, oricât, fără să pună pe ele un gram.

15. MINDSET (8 minute)

Trecerea de la „dietă” la stil de viață este pavată cu frustrări, angoase, provocări, sevraj. Dar schimbarea modului de gândire despre alimentație garantează practic succesul programului nostru și menținerea pentru tot restul vieții. LET`S DO THIS!

16. HOW TO SLEEP LIKE A BABY (8 minute)

În acest modul vom aprofunda cunoștințele despre implementarea corectă a orei de somn și îți voi prezenta 16 strategii prin care să dormi ca un bebeluș. Nu uita, somnic reprezintă 60% din metoda Body Enginnering!

17. ANALIZE (6 minute)

Începerea programului vine cu o listă serioasă de analize care trebuiesc făcute, pentru că vrem ca înainte și după primele 100 de zile alături de noi să facem o analiză comparativă, să fii convins că ești pe drumul cel bun. După acest modul, vei înțelege exact de ce ai analize încadrate în chenare și ce ai de făcut!

18. PROVOCĂRI / FAQ (9 minute)

În acest modul vom răspunde celor mai comune întrebări, dar și cum să treci peste provocări care ar putea să apară, începând cu strategii pentru perioada de sevraj după eliminarea dulciurilor, până la sfaturi testate cu succes pentru prevenția absolută a problemelor digestive comune întâmpinate o dată cu schimbarea alimentației.

19. STAGNARE (4 minute)

Dacă într-o săptămână ai progres pe haine sau în circumferința din talie, dar nu ai pe cântar, se numește tot progres, corect? Te voi învăța cum să monitorizezi corect progresul și dacă ai cu adevărat un platou cum să identifici și să elimini în cel mai scurt timp cauzele pentru a reveni pe calea cea bună.

20. COLESTEROL, TRIGLICERIDE, FICAT GRAS, ACID URIC (12 minute)

Vom diseca atent “cadrilaterul groazei”, vei învăța care sunt cauzele acestor afecțiuni și tot ce ai de făcut pentru a avea progres rapid. Reţine, pentru a cuantifica progresul ai nevoie de analize. Insist, este extrem de important să vezi după 3 luni că ești pe drumul cel bun, să ai convingerea că alimentația și sfatul nostru de a te culca mai devreme au dat roade.

21. MENȚINERE PENTRU TOT RESTUL VIEȚII (8 minute)

Există zeci de mii de cărți despre nutriție și diete pe Amazon. Căutarea sfântului Graal al slăbirii (menținerea) va continua la nesfârșit. Eu îmi doresc din tot sufletul să accepți provocarea mea de a rezolva CUBUL BODY ENGINEERING și să profiți de toată cunoașterea mea după aproape 20 de ani de încercări neîncetate. Douăzeci de ani de studiu, rezumați în mai mult de 6 ore cu informații prețioase.

22. REȚETE LOW CARB (60 minute)

Ți-am pregătit 1 oră cu cele mai simple și utile rețete low carb, prezentate de chef-ul Low Carb Body Enngineerinng, Laura Chiculiță. Pregătește-te pentru pâine, pizza, sărățele, cheesecake, biscuiți, brownies, clătite, chec, pannacotta.

Bonus Videos

I. LONG STORY SHORT (1h 20 minute):

Înainte să vizionezi modulele din cub ți-am pregătit un „overview” de o oră şi jumătate pentru a putea începe de azi.

II. IMPORTANȚA EFORTULUI FIZIC (2 ore)

Colegul nostru, Florin Preuteasa, creatorul conceptului test2fit, ți-a pregătit o prelegere de două ore despre importanța efortului fizic pentru longevitate și sănătate. Ținta noastră este să te ajutăm să slăbești fără să faci sport pentru a minmiza riscul de accidentări, însă, pe măsură ce ajungi la greutatea ideală, vrem să te încurajăm să începi să te miști din ce în ce mai mult, iar dacă cineva are șansa să te convingă să o faci, atunci acea persoană este Florin.

ÎNTREBĂRI PE CARE LE-AM PRIMIT FRECVENT

 1. Voi avea acces doar temporar la cele 36 de module video? 

 • Vei avea acces la modulele video pentru tot restul vieții
 1. Pe câte device-uri voi putea vedea modulele video?

 • Pe 2 device-uri. Unul pentru tine și unul pentru iubitul/iubita ta sau pentru părinții tăi, alimentația noastră îi va ajuta și pe ei. În plus, in echipă întotdeauna este mai bine
 1. Va trebui să fac sport în programul THE CUBE?

 • din fericire programul nostru nu include sport dar dacă ai timp și iți face plăcere este perfect. Totuși iți vom recomanda să mergi pe jos și 10 minute de gimnastică pe săptămână.
 1. Va trebui să număr calorii sau să țin un jurnal alimentar?

 • Niciodată! Aceasta este promisiunea mea fermă. Am creat un sistem elegant prin care nu vei cântări niciodată mâncarea și nu va fi necesar să ții un jurnal alimentar.
 1. Va trebui să consum alimente exotice sau scumpe?

 • noi promovăm alimentația locală, proaspătă, densă nutritiv, pe scurt, tot ce vei avea de făcut este să alegi alimentele preferate din spectrul recomandat de noi: legume, carne, pește, fructe de mare, organe, icre, fructe low carb, unt, ulei de măsline, untură. Vei învăța care sunt alunele, brânzeturile și lactatele care merg perfect în alimentația low carb și vei ști când, cât și cât de des să le consumi!
 1. Cum fac cu dulcele…?

 • subiectul meu preferat! Vom face tranziția către îndulcitori siguri, eritritol, stevia și extract de mesteacăn! Plusăm cu ciocolată low carb Sweet and Safe și ciocolată neagră 85% și cu 9 rețete video de dulciuri low carb cu care vei putea experimenta după câteva săptămâni de progres excelent!
 1. Dar dacă vreau să beau… alcool?

 • o întrebare care apare frecvent. Răspunsul este simplu, un pahar de vin sec merge perfect la masa de seară dacă iți face plăcere!
 1. Cum arată o zi de „dietă”?

 • În modulul când vei invăța de ce micul dejun este contraproductiv pentru slăbire și incepm cu cafea, ceai și apă.
 • Așteptăm să apară senzația de foame și la prânz avem primul festin: ciorbe + felul 2 – coaste cu salată / murături, ficăței / mici / ciolan de porc / pește cu legume sau salată cu ulei de măsline.
 • Am mâncat bine și senzația de foame apare seara și acționăm la fel ca la prânz. După masa de seara sau intre cele 2 mese poate să apară o ciocolată Sweet and Safe cu câteva migdale și un pahar de vin sec sau Prosseco. 🙂
 1. Dar obișnuiesc să mănânc mic dejun, ce fac?
 • corpul se adaptează imediat la propunerea noastră dar dacă nu reușești, poți incepe ziua cu o omletă generoasă alături de castraveți, roșii, ardei, măsline.
 1. Pot să mănânc seara târziu?

 • peste 80% dintre membrii din cub au rezultate excepționale cu ultima masă pe la 21:00 sau chiar 22:00. Cu cât mănânci mai târziu cu atât dormi mai bine și a 2-a zi vei avea prima senzație de foame după 12:00!
 1. Nu pot să mănânc carne… Ce pot să fac?

 • te vom incuraja să mănânci surse dense de proteine din pește, fructe de mare, ouă, mozzarela. Soluții există, nu-ți face griji, ești pe mâini bune!
 1. Cum combin alimentele?

 • este alegerea ta cum le combini, este irelevant pentru digestie sau procesul de slăbire. Problema combinării alimentelor apare odată cu carbohidrații. Limitarea lor îți va simplifica viața și iți va aduce doar beneficii: o digestie excelentă, vei scăpa de retenție de apă și de balonare în doar 3 zile!
 1. Prafuri, pastile, suplimente?

 • noi recomandăm exclusiv alimente, nu incurajăm achiziționarea produselor procesate. Singurul supliment cu adevărat util în procesul de slăbire este vitamina D3 și poate un supliment de omega 3 dacă alegi să nu consumi pește
 1. O să mă descurc de unul singur?

 • comunitatea noastră crește rapid, de la începutul anului peste 200 de persoane din toată lumea ni s-a alăturat în cub. Pe grupul secret de Facebook există deja peste 600 de idei de mese, membrii noștri pun poze constant, eu le validez și vin cu ajustări dacă se impun.
 1. 36 de module video sună complicat, o să mă descurc?

 • înainte să devorezi dele 36 de module video vei avea o prelegere de 1h30 în care îți voi explica pas cu pas toți pilonii filozofiei Body Engineering. Apoi întrebările tale sunt așteptate pe grup și de obicei răspund în maxim 60 secunde, de multe ori instant!
 1. Am analize cu chenare, ce mă fac?

 • avem un modul special pe această temă și vei ințelege exact care este situația reală și iți recomandăm o listă cu analize. În funcție de bugetul tău poți alege o listă extinsă sau doar câteva analize cheie, transaminaze, colesterol, acid uric, creatinină, insulină, s.a
 • apoi te ajutăm punctual să le optimizezi personalizând alimentația special pentru nevoile tale.
 1. Iau un pumn de pastile, este bun cubul?

 • dacă iei pastile pentru scăderea glicemiei sau pentru tensiune după ce intri in cub te rugăm să ne trimiți un e-mail să ajustăm alimentația special pentru tine.
 • dacă iei pastile anticoncepționale progresul s-ar putea să fie mai lent. Accepți acest lucru sau renunți la ele înainte să mergem mai departe.
 • dacă faci injecții cu insulină, THE CUBE nu este pentru tine.
 1. O să mă descurc fără întâlniri 1on1?

 • vei primi suportul nostru necondiționat în călătoria ta alături de noi dar trebuie să știi că The Cube este dedicat celor care nu au nevoie să fie ținuți de mânuță sau impinși de la spate.
 1. Pot să cumpăr cubul să il fac cadou?

 • dacă ți-ai atins deja obiectivele urmărind pagina noastră și vrei să îți ajuți un prieten, trimite-ne un mesaj și rezolvăm!

Dacă ai orice întrebare, te rog nu ezita. Îți răspunde personal Valentin ASAP.